Industrigolv

Industrigolv i Skåne

Med 30 år inom branschen har vi stor erfarenhet av att lägga industrigolv, både när det kommer till funktion, hållbarhet och utseende. Vi arbetar med såväl företag som privatpersoner i hela Skåne och ser till att lägga ett golv som passar dina önskemål och behov. Vi arbetar med många olika typer av material för att säkerställa högsta funktionalitet och kvalitet. Ett industrigolv behöver vara hållbart över tid, slittåligt och framförallt hålla för tungt arbete. Oavsett om du behöver reparera ett befintligt eller lägga ett helt nytt industrigolv så finns vi till ditt förfogande.

Vi arbetar med olika typer av industrigolv, bland annat betonggolv, epoxigolv och avjämningsmassa/flytspackel. Vilket material som används beror dels på funktionalitet men även smak och tycke, eftersom att varje material har sina egna unika egenskaper. Dessa golv lämpar sig främst för industrier, lager, verkstäder, garage samt butiker. 
 

Betonggolv

Ett betonggolv är väldigt hållbart och används i många fall i lagerlokaler. Det är även populärt bland privatpersoner som önskar ha industriella ytor hemma då golven håller hög kvalitet och är visuellt vackra. Betonggolv är dessutom ett optimalt val för garage, förråd eller andra ställen där man inte vill behöva vara rädd för att skada golvet. Det går att integrera värme i golvet så att det inte ska upplevas som lika kallt. Betonggolv är lätta att underhålla och har en lång livslängd.

Epoxigolv

En klar fördel med epoxigolv är dess vattentåliga egenskaper. Golvet skapar en fogfri och tät beläggning som skyddar det underliggande materialet. Epoxigolvet är enkelt att rengöra, har hög kemikalietålighet och kräver minimalt med underhåll, vilket gör det till ett passande val för många olika typer av verksamheter.

Avjämningsmassa

Avjämningsmassa, eller flytspackel som det också kallas, används primärt för golvutjämning av ojämna ytor och oönskade lutningar. Metoden resulterar i ett golv som blir jämnt, fint och slätt. Flytspackel kan även användas om ni önskar att gjuta in värmeslingor eller liknande i golvet. Golvet kan efter behandlingen med flytspackel täckas över med klinker eller brukas som det är.

Från idé till färdigt industrigolv

Sammanfattningsvis finns det många olika alternativ för industrigolv, inklusive betonggolv, epoxigolv och avjämningsmassa. Valet av golv beror på industrins specifika behov och krav, och det är viktigt att välja en golvtyp som är hållbar, hygienisk och lämplig för ändamålet. L&M Golv AB hjälper dig genom hela processen från idé till färdigt industrigolv. Vår målsättning är att ni som kund ska få bästa möjliga golv med bästa möjliga kvalitét till ett bra pris. Vi vägleder er gärna. Hur lång tid det tar att lägga ett industrigolv beror bland annat på materialval och storlek på golvet. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om våra industrigolv i Skåne!